Judith Harrop

 

I N T E R I O R  D E S I G N     :     I N T E R I O R  A R C H I T E C T U R E          

IMG_9764

 

 

A redundant dining room was between the hall and the kitchen and the sitting room in the upper ground floor away from the kitchen altogether.

 

By redesigning the dining room as a cosy sitting room and opening up the doorway to the kitchen we created

a more open plan feeling.

 

The spacious hallway feels integrated into the other living spaces and there is a restful flow throughout the space.

 

Our favourite staircase makers Westcliffe Joiners interpreted our design superbly, picking up the tapered detail on the spindle giving a lovely organic feel to the balustrade.

 

The clients were thrilled and have told us

"you have changed the way we live.."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Residential Interior Design Project : ground floor refurbishment

close